Page 1 of 1

[Fixed] Contribute button bug

Posted: Thu Nov 24, 2011 8:14 am
by Hubird
Right clicking on the new contribute button can result in a second context menu appearing.

Image

Re: Contribute button bug

Posted: Thu Nov 24, 2011 9:41 am
by Wladimir Palant
Actually, this isn't an issue with the contribute button but rather with the entire menu - thanks for noticing!

Re: Contribute button bug

Posted: Thu Nov 24, 2011 9:46 am
by Wladimir Palant